Myytävät hevoset

Yleistä
Periaatteessa kaikki hevosemme ovat myytävänä oikean ostajan ja hinnan kohdatessa. Teemme paljon työtä ja kouluttaudumme jatkuvasti saadaksemme laadukkaita hevosia. Näin ollen hevosemme eivät ole halpistuotteita.

Toimintatapa
Jos hevonen on aktiivisessa myynnissä, sillä on olemassa hintaluokka. Hevosesta voi tehdä tarjouksen, jonka hyväksyn tai hylkään. Hintaluokat: I alle 2000, II 2000-4000. III 4000-6000, IV 6000-8000 ja V yli 8000.

Varsan tai hevosen hinta on aina kokonaisuus, johon vaikutta monta tekijää. Sen vuoksi hinta on suuntaaantavin hintaluokittain.


Kerron mielelläni puhelimitse lisää hevosesta, josta mahdollisesti olet kiinnostunut.

Tuuvan Viviaana

tamma s. 24.6.2017

i. Veihaivei Jii e. Liliaana ei. Lerkkana

Lähtökohta-ajatus tälle yhdistelmälle:

Tämän varsan emä on kaikin puolin mukava ja mutkaton hevonen. Kooltaan se on n. 152 cm. Emänisä Lerkkana ei paljon esittelyä kaipaa, hyvin koulukisoissa menestynyt hyväluonteinen ori. Liliaana on luonteeltaan tasaisempi kuin Veikka. Uskon, että tamman luonne tasoitta Veikan reaktiivisuutta. Lähtökohtaisesti uskon, että tästä varsasta tulee helposti käsiteltävä hevonen.

Tällä hetkellä Viviaana on kooltaan pienehkö, lopullista kokoa on tässä vaiheessa vaikea arvioida. Varsa liikkuu elastisesti ja sillä on hyvä laukka. Varsan todellisesta luonteesta ei vielä kovin paljoa pysty sanomaan, koska se on laumassa laitumella emänsä kanssa.

Kaiken kaikkiaan kaunis, hyvin liikkuva, pienehkö tammavarsa etsii omaa ihmistä.

Hintaluokka: III

Tilausvarsa

Koe mielenkiintoinen matka hevosesi alkutaipaleelta lähtien.Valitse meidän oreista ja tammoista mieleisesi yhdistelmä. Tehdään sinulle mittatailausvarsa. Meidän tammoille voi myös käyttää tilan ulkopuoleisia oreja.Tule neuvottelemaan, PYYDÄ tarjous / TEE tarjous, kokonaisuus määrää hinnan.